Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Soy madera

Elelei Dance Theatre Company

Dansa

Edat recomanada: Públic general

Segons la tècnica del Shiatsu cadascú té un element, que pot ser aire, aigua, terra, foc o fusta, i que predomina sobre la resta. En el cas d’aquest solo de dansa, el de la ballarina és la fusta: un element que té com a característica la flexibilitat, la determinació i el poder de decisió; i que s’associa a la ràbia com a emoció.

Soy madera aprofundeix en el concepte de ràbia dins l’univers femení com a estat físic i emocional, i com a motor per no parar mai. Perquè la ràbia empeny a fer, a aconseguir, a demostrar que hom és capaç d’estar a l’altura. La ràbia s’ha convertit en una determinació infinita que ha permès a la protagonista de la peça no parar fins ara. 

Però què significa no parar? Què vol dir parar? Hauria de parar? Com pot aturar-se?

Espectacle recomanat per a més de 12 anys.

Elelei Dance Theatre Company

L’any 2019 va néixer Elelei, fruit de la col·laboració entre l’artista de dansa independent Sabrina Gargano i l’actor, performer, director i dramaturg Rafa Jagat: tots dos volien poder ajuntar els seus propis recorreguts de dansa i teatre, per posar-ho tot en un mateix lloc com a llenguatge disciplinar.

El seu primer treball va ser la peça A ciegas; la va seguir, al gener del 2021, el film de teatre físic May You Listen?, i un any més tard, Marathon, en què van repetir col·laboració amb JV2, la companyia jove de Jasmin Vardimon.

Al maig del 2022 van estrenar el sol Soy madera, coproduïda pel Festival Imaginariusde Santa Maria da Feira, a Portugal.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots