Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Toca Toc

Cia. PakiPaya

22/04/2023 - 19:00h

CC Zona Nord

Circ

Durada: 70 minuts

Edat recomanada: Públic general

Aquesta és una peça íntima i apassionada que parla de l’amor i d’aconseguir somnis. A partir de la pròpia experiència personal de la companyia PakiPaya, sent parella, família i equip artístic des de fa més de quinze anys, l’Alicia i l’Antonio ens obren la porta de la seva intimitat i ens submergeixen en un “còmic” en moviment, en un viatge de pujades i baixades que evoquen grans moments del cinema i èxits musicals.

Volen en el quadre aeri, giren sobre patins, es transformen, es persegueixen, s’amaguen i se sedueixen en un joc de portes i finestres. Un viatge hilarant, absurd i divertit. 

Una història que explica amb humor i tendresa què s’esdevé quan dues persones es troben i decideixen veure què passa.

Cia. PakiPaya

La Companyia PakiPaya va néixer el 2008, de la trobada entre Noemí Díaz i Adrià Mascarell, que fan del seu amor la seva professió i la seva raó de viure. Fundadors, directors, productors, creadors i intèrprets; tots dos fusionen la seva passió artística pel circ, el teatre i l’humor, i creen el seu propi estil, on la tècnica de circ està al servei de la dramatúrgia teatral. Els espectacles de PakiPaya, multidisciplinaris i especialitzats en quadre aeri, fa anys que hi viatgen per tot Europa.

Amb Toca toc van guanyar el Premi Zirkolika al millor espectacle en carpa l’any 2020.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots