Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

Tu i jo

Companyia Fil vermell

Teatre

Edat recomanada: Públic general

Un home i una dona comparteixen la vida, els dubtes, els neguits, les hores violentament forçades a romandre, a continuar existint, a encarar el seu dia a dia sense mitjans a Tu i jo.

Però l’obra també és comèdia, gairebé teatre de l’absurd. Perquè diu veritats que, dites seriosament, ningú voldria escoltar, però que, un cop dites, costen de silenciar.

Seleccionada com a obra d’exhibició en la convocatòria de Teatre de Proximitat a la Sala Fènix el 2022, l’obra està escrita per Roger Simeon (Premi Boira 2010), dirigida per Lindes Farré i protagonitzada per Marta Genís i Ricard Salom.

Companyia Fil vermell

Un teatre basat en la veritat i en el risc actoral és l’aposta de la companyia Fil Vermell. El seu és un teatre de tu a tu, compromès amb la història que explica i que busca expressar la màxima humanitat dels seus personatges, viatjant de la comèdia al drama i viceversa, com la vida mateixa.

Fil Vermell vol parlar de temes fonamentals de la vida, fer reflexionar, visibilitzar parts de la realitat amagades, poc conegudes, que són tabú o que ens fan por perquè desperten les nostres preocupacions ancestrals.

En definitiva, la companyia vol ser una porta oberta a la reflexió individual, però també al diàleg col·lectiu i social.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Arriben les darreres funcions de dos dels espectacles amb més èxit del circuit

Notícies - 11/03/2023

'No es país para negras' i 'Tu i jo' s'acomiaden del Barcelona Districte Cultural penjant el cartell de 'no queden local

Teatre