Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Per un Instant

Xirriquiteula Teatre & La Tresca

18/04/2020 - 18:30h

CC Zona Nord

Música

Durada: 60 minuts

Edat recomenada: Públic familiar

Per un instant pot sortir el sol i podem pujar al tren i donar-nos la mà i cantar i recordar i ser feliços i somiar amb princeses i amb estranys animals amb cap de granota i cos de sargantana als quals podrem fer petons sense voler convertir-los ni en prínceps ni en salvadors. Per un instant podem jugar plegats i fer música tots junts i compartir passat, present i futur en un escenari on els infants sempre són reis. Perquè La Tresca i la Verdesca, per un instant, ens volen recordar que ja han fet 20 anys.

Per un instant és un espectacle que La Tresca i la Verdesca va presentar el 2011 amb la complicitat dels Xirriquiteula Teatre (que vam conèixer en el passat circuit del Barcelona Districte Cultural amb Laika) per explicar qui són i d’on venen, per què són com són i per què no tenen cap intenció de canviar. Ni ells ni la seva música, que durant dècades ha fet feliç més d’una generació d’infants.

Espectacle adequat per a infants a partir dels 4 anys.

Per un Instant CLIP 1

 

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Iolanda Llansó.  Intèrprets: Toni López, Jordi López i Claudi Llobet. Composicions i arranjaments: La Tresca i la Verdesca.  Disseny d’il·luminació: Daniel Carreras.  Escenografia i vestuari: Iolanda Llansó. Escenografia i attrezzo: Alberto Carreño

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots