Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Una mujer fue la causa

Laboratoria

Música

En va ser la causa i n'és la conseqüència. Perquè Laboratoria són quatre i totes quatre són dones. I totes quatre són flamenques. I totes quatre volen explorar la seva condició de dona. I totes quatre volen eixamplar els camins del flamenc. I, com que són causa, han estat conseqüència, i Una mujer fue la causa és un espectacle escrit amb veu i cos de dona que reescriu el flamenc, que el mira amb altres ulls, que el passeja per altres escenaris, que el vol fer menys petit, menys tancat, més atrevit i més dialogant.

Guitarra, cante i ball per treballar les capacitats del flamenc i explorar-ne els límits, per transgredir-los, per deixar-ne constància, per engrandir-los, per aconseguir que es difuminin i que aquest territori de tradició es torni permeable a nous llenguatges tècnics, dramatúrgics i escènics.

Nanas, tangos, granaínas, farrucas, soleás i bulerías... Cants de dones que parlen de solitud i complicitats, de debilitats que són fortaleses, de feminitat i de masclisme.

Laboratoria són quatre dones que reivindiquen un gènere gran, el del flamenc, que encara volen engrandir-lo més ajudant-lo a incorporar noves maneres d'entendre la feminitat.

FITXA

Ball: Aina Núñez. Cante: Cristina López i Ana Brenes. Guitarra: Isabelle Laudenbach.

 

LABORATORIA PROMO

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots