Espai de Creació Comunitària al Centre Cívic Besòs

Les persones integrants del procés de cració Art i Part Besòs sol·liciten un espai per continuar la creació comunitària al Besòs. El Centre Cívic Besòs i La Central del Circ col·laboren per donar continuitat al projecte oferint un espai de creació amb veïns i veïnes del Besòs-Maresme on crear i compartir de forma col·lectiva accions escèniques transgressores que plantegin temàtiques de caire social i comunitari amb molta imaginació i comicitat.

Dia: Dijous

Horari: de 19h a 21h.

Espai: Sala d’Actes

Dinamitza: Gregorio Torchia

Estrena de Buscant la Plaça Nando a la Sala Carlos Díaz

Després de recòrrer el Parc del Fòrum amb el Norberto Sinatra i veïnes del Besòs-Maresme qui ens van compartir la seva memòria sobre el que fou el Camp de la Bota i els canvis que ha sofert el barri, les artistes d’Art i Part Besòs van presentar el documental Buscant la Plaça Nando a la Sala Carlos Díaz.

Després de la presentació van conversar amb els assistents per reflexionar què suposa fer una creació comunitària en un barri com el Besòs-Maresme.

Primeres Jorandes de Circ en Comunitat(s)

Les jornades Circ en Comunitat(s) són la primera activitat a La Central del Circ destinada a pensar i construir plegades una visió sobre la interrelació del circ amb les comunitats en què s’inscriu. Fa poc més d’un any que a la Central del Circ es desenvolupen projectes en comunitat, posant en pràctica metodologies de creació col·lectiva, i són moltes les inquietuds que se’ns desperten. Amb les artistes que han conduït alguns dels projectes, volen compartir aquestes qüestions.

En aquest marc es presentarà el documental Buscant la Plaça Nando per indagar sobre la creació comnitària amb les participants d’Art i Part Besòs.

Buscant la Plaça Nando

Fruit del procés de creació comunitària He vist un unicorn volar: era un globus s’han obert un munt d’interrogants sobre on és la Plaça Nando i qui era aquest personatge. Qüestions que les integrants del grup de creació d’Arti i Part Besòs investiguen i donen forma en el documental “Buscant Plaça Nando”. Molt aviat a les vostres pantalles.