Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

5 HISTÒRIES DIFERENTS

PRODUCCIONS ESSENCIALS

Teatre

Edat recomenada: Públic familiar

Un ventilador que es mou a poc a poc, un arquet de violí que s’ha quedat sord, una làmpada que no fa llum, un coixí amorós que no pot abraçar allò que és massa abstracte... Però el ventilador no para de girar, a l’arquet li agrada la música, la làmpada brilla cada cop que somriu i el coixí és qui ens dona més escalfor quan estem tristos. Així que, per poder compartir les seves aventures, només cal caminar al seu pas, cantar al seu ritme, enfocar el seu camí, compartir el seu amor.

Tots som diferents i no tots podem fer les mateixes coses d’igual manera, però això no vol dir que deixem de fer-les, només que de vegades necessitem que altres persones ens acompanyin. Això és el que els passa a Elizé, Pillow, Blai, Arquetto i Potsy, els protagonistes d’aquestes Cinc històries diferents: històries d’amistat, de superació, d’integració, històries que ens conviden a apropar-nos a la realitat dels nens i nenes amb necessitats especials, perquè només explorant les diferències podrem fer callar la por que ens provoca allò que no acabem d’entendre.

Aquestes Cinc històries diferents estan explicades a través de les vivències d’uns éssers encarnats en objectes habituals en la nostra vida quotidiana, objectes que es mouen a l’escenari gràcies a uns actors-manipuladors especialistes en titelles i teatre d’objectes.

Cinc històries diferents, un espectacle pensat per a nens i nenes a partir de 4 anys, està concebut per poder ser gaudit per infants que pateixen algunes de les problemàtiques de les quals parla l’espectacle: és per aquesta raó que combina imatges, vídeos i subtítols projectats en una pantalla mòbil amb una banda sonora amb efectes de so, locucions i músiques originals.

Trailer Cinc contes diferents.mov

 

LA CRÍTICA HA ESCRIT:

“Explorant la riquesa de la diferència i amb una gran dosi d’humor, el muntatge convida a tocar de prop un món que sovint ens és desconegut i al qual, malauradament, ens continuem enfrontant amb por.” (Escena Familiar)

FITXA ARTÍSTICA

Actors: MARTA ROSELL /ELIA CORRAL I SERGIO PONS.  Intèrpret de signes: MONTSE GARCIA GRADOS. Idea i direcció: SERGIO PONS. Dramatúrgia: JOSEP MARIA MIRÓ. Música i espai sonor:  J.M. BALDOMÀ. Tècnic de So: JAIME PONS.  Oficina de Management: CIRCulant Management. Producció
PRODUCCIONS ESSENCIALS MEMBRES DE LA TTP ( TEATRE TOTS PÚBLICS)

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots