Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Allegro ma non troppo

(O... si l'amor és cec, per què ens mira?)
Cia Zero en Conducta

Teatre

Edat recomenada: Públic familiar

Somien el seu amor o estimen el seu somni? Pot l'amor ser cec? Pot l'amor ser invisible?

Zero en Conducta dibuixa una història d'amor en blanc i negre. Una història feta de carícies, de gestos, de detalls, de poesia i de tendresa, una història que s'escriu amb les mans, es dibuixa amb els dits i es gaudeix en la foscor... Un barret sense rostre, una cara que s'amaga darrere d'un llum, un tango a dos que al final ballen tres...; perquè l'amor pot tenir cares molt diferents i no sempre es deixen veure totes; perquè l'amor, si no és cec, ho sembla quan ens obliga a caminar a batzegades, quan ens posa una bena als ulls i ens submergeix en la foscor o ens impedeix veure com ens arriben a estimar els altres.

Teatre d'objectes i de titelles, de gestos, i amb una forta presència coreogràfica, són els elements que componen els senyals d'identitat de Zero en Conducta, una companyia que és capaç de passejar pels escenaris històries que poden semblar mínimes perquè estan fetes de gestos petits però que són molt més grans del que pensaríem a un primer cop d'ull.

Aquest espectacle, que està recomanat a partir dels 5 anys, ha estat guardonat en festivals internacionals com ara Tandarica 2015 (Romania), Pierrot 2015 (Bulgària), Fof 2015 (Itàlia) o Puppet is a Human Too 2016 (Polònia).

Cia. Zero en Conducta, Allegro ma non troppo

 

 

FITXA

Intèrprets: Julieta Gascón Roque i José Antonio Puchades, Putxa. Idea original, dramatúrgia i direcció: Julieta Gascón i Putxa. Ajudant de direcció: Remo di Filippo. Creació de personatges: Zero en Conducta. Escenografia: Zero en Conducta. Director tècnic: David Maqueda. Promotor cultural: Rotativa Performing Arts.

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots