Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

C'est pas Possible

Sempre Arriba

Circ

Edat recomanada: Públic general

Un dia més de feina! Sota la seva responsabilitat està que tot estigui llest per a l'inici de la funció. Ella està acostumada a treballar a l'ombra, és l'encarregada de muntar el pòrtic d'aeri i preparar-ho tot per a que la Gran Artista brilli en escena. És responsable, disciplinada, eficaç i professional; i cada dia posa el millor de si mateixa.

Però avui la seva rutina serà alterada per la mirada del públic! I això ha despertat el seu costat juganer i fantasiós, i l’ha portada a fer allò que creia impossible.

Usant el clown com a llenguatge, amb acrobàcies aèries i en comunicació directa amb el públic, aquest espectacle posa de manifest la dualitat que vivim per dins: hem après a ser eficaços, a complir terminis i expectatives, i ens hem oblidat de deixar-nos ser i gaudir.

Sempre Arriba

Diu la Marta Iglesias Martín de sí mateixa que és clown, cirquera, formadora i directora. Tasques totes que desenvolupa a Sempre Arriba, la companyia d’aquesta artista multidisciplinar gallega.

Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i formada a escoles com Oreka Zirko Eskola (Pamplona), International Clown School (Eivissa), Circ Criollo (Buenos Aires) i Hangar des Mines (França); la Marta ha dedicat 7 anys de la seva vida al clown d'Hospital amb la Fundació Theodora; a banda de treballar amb altres companyies de pallassos i teatre de carrer i circ.

L’any 2018 inicia el seu camí en solitari, creant i presentant els espectacles ‘Oda a l'Amor’ (2018), ‘C´ est pas Possible’ (2019) i ‘Avui Sí!’ (2023). Ha rebut el premi a Millor Actriu amb la Cia. Immaginari Teatre al Festival de Teatre de Mora 2017 i el Premi del Jurat a Millor Espectacle amb ‘Oda a l'Amor’, al Festival Mujeres con Narices 2020, de Gran Canària.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots