Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

CLARA GISPERT

Música

Edat recomanada: Públic general

Jazz, country, pop, hip-hop... Moltes són les referències de Clara Gispert, molts els camins que ha transitat fins a trobar-ne un que li és propi, un que la fa única... I així és la música d’aquesta dona, que canta els seus temes, alguns en català, altres en anglès, amb una veu tan rotunda com treballada és la seva imatge.

Clara Gispert es va donar a conèixer a través d’alguns dels espectacles de teatre musical que s’han vist les últimes temporades a la cartellera barcelonina (Per sobre de totes les coses, Sugar o El despertar de la primavera) i va anar treballant la seva veu versionant algunes de les grans figures del jazz... I així, a poc a poc, ha anat trobant una veu i un estil que defineix com càlid i brillant i que, per sobre de qualsevol altra consideració, busca la naturalitat i fuig de l’artificiositat.

Aquests són els fils amb els quals ha cosit unes cançons que parlen de tot allò que l’envolta, d’allò que és gran i d’allò altre que és petit i del secret que aconsegueix fer enormes els detalls més minúsculs; dels estira-i-arronses a què ens condemna el dia a dia, de qui estira i de per què hi ha qui arronsa; i també de les dones, de dones com ella, dones que han decidit protagonitzar la seva història i trobar una veu inconfusible per a la seva cançó.

CLARA GISPERT

Veu: Clara Gispert. Piano: Manuel Dabove. Bateria: Iñaki Rodríguez. Guitarra: Carles Guilera. Baix i Contrabaix: Joan Vigo. Composició musical: Manuel Dabove. Lletristes: Manuel Dabove i Lorna Turnbull. Foto: Joan Gispert i Jordi Galderic.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Teniu una cita: Clara Gispert us espera al sofà

Notícies - 05/04/2021

Dijous retransmetem a Facebook l'últim concert que la cantant oferirà al circuit des del CC Cotxeres Borrell

Música

“Com tothom vaig començar cantant a la dutxa”

Notícies - 09/02/2021

Clara Gispert presenta als escenaris del Barcelona Disricte la seva primera collita de cançons en soliari

Música