Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Davaiii

Domichovsky & Agranov

Circ

Edat recomenada: Públic familiar

Un ganivet solca l’aire. I sona com si el vent travessés oceans i muntanyes. I, mentre el ganivet vola, un violoncel deixa que un arc l’acariciï, l’esgarrapi i el travessi fins que li fa xiuxiuejar dolces melodies que amansirien les feres. I el ganivet continua el seu viatge, fins que arriba... a on? Creieu que haurà encertat en el blanc?

Ganivets i destrals que travessen fustes. I el so d’un violoncel que talla l’aire. El dolor i l’alegria fan equilibris en el tall d’un ganivet, perquè l’alegria pot ser dolorosa i el dolor guspirejar d’alegria, perquè qui llança pot ser qui rep, perquè el domador a vegades pot deixar-se domar, i el ganivet sonar a música i la música ser una espina que se’ns clava a l’ànima.

Dolor i alegria, fustes i cordes, destrals i ganivets, música i equilibris se citen en aquest espectacle en el qual un llançador de ganivets, que sap de malabars i equilibris, li busca les voltes a un violoncel·lista per trobar-li la diana que porta al pit.

Davaiii, l’espectacle que ens presenta la Cia. Domichovsky & Agranov, es va estrenar en el Festival Trapezi de Reus passat, que també va impulsar la producció de l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA

Idea Original: Sasha Agranov i Pablo Domichovsky. Mirada externa: Piero Steiner, Karl Stets. Jose Luis Redondo i Jorge Albuerne. Fotografia: Laura Soriano. Video:
Abel Moreno. Philippa Young & Ghinwa Daher

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots