Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Des de l'ull de l'huracà

Pau Carrió amb Laura Aubert

Teatre

Edat recomanada: Públic general

Un poema dramàtic entorn la informació sobre les zones en guerra i les seves conseqüències, amb la mirada posada sobre els interrogants i paradoxes que suscita inevitablement el retrat de la violència llunyana a través de l’exhibició als mitjans de comunicació.

Pau Carrió (autoria i direcció) i Laura Aubert (interpretació) s’acosten a un dels noms més emblemàtics del periodisme bèl·lic: la corresponsal de guerra Marie Colvin, assassinada pel règim sirià l’any 2012 després d’haver cobert nombrosos conflictes armats a l’Orient Mitjà, els Balcans, Txetxènia, el Timor Oriental, Sierra Leone, Zimbàbue o Sri Lanka.

El text és una de les dos peces del díptic de dos poemes dramàtics, Testimoni de guerra, que van ser mereixedors del Premi QUIM MASÓ 2019 i que es van estrenar el gener del 2021 a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya.

Espectacle per a més de 14 anys.

Pau Carrió amb Laura Aubert

Llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona i membre de la Junta del Cercle de Cultura del Cercle d’Ecomomia, Pau Carrió va formar part durant 6 temporades de l’equip de direcció artística del Teatre Lliure primer com a Assistent de l’equip de direcció i després com a Adjunt a la direcció artística.

Ha dirigit i versionat obres de Shakespeare i el seu text ‘Testimoni de Guerra’, estrenat al Teatre Nacional de Catalunya al 2021,va guanyar el Premi Quim Masó. És docent al Col·legi del teatre, Eolia, Aules i a l’Obrador de la Sala Beckett entre d’altres escoles.

Laura Aubert, protagonista de l'obra, és llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i va estudiar violí, contrabaix, cant i dansa. Actriu principal a la serie ‘Com si fós ahir’ (TV3), ha participat en diverses produccions televisives. Fundadora d’Els Pirates Teatre, des de l’any 2001, ha participat a la majoria dels seus espectacles, com ‘La Mascarada’, ‘Nit de Reis’, ‘Somni d’una nit d’estiu’, entre d’altres, dirigits per Adrià Aubert. Actualment, junt amb els altres membres d’Els Pirates Teatre gestiona El Maldà.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots