Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

"eMe"

Carlo Mô

Teatre

Edat recomanada: Públic general

El clown té la difícil virtut de saber convertir el dolor del seu dia a dia en poesia. I això és el que fa Carlo Mô quan cavalca sobre les seves crosses de fusta com un home que potser no té cames, però que sap somriure, com un d’aquells perdedors que sempre acabarà guanyant.

Carlo Mô es reconeix com un jugador professional: juga amb les seves emocions per crear espectacles que emocionin el seu públic, que el portin a paisatges de poesia en què el somriure és un pont. Carlo Mô és un jugador i un dia va començar a jugar amb unes crosses de fusta i amb la música de Mahler com a teló de fons. I jugant va descobrir que, si caus de la crossa, pots tornar a enfilar-t’hi; que, si perds l’equilibri, el pots tornar a trobar; que tots els problemes tenen una solució si els afrontes amb la mirada d’un clown, d’un pallasso que sap viatjar de la innocència fins a la bogeria en un viatge que sempre té retorn perquè sempre s’acompanya d’un somriure. El somriure del públic.

eMe, el darrer espectacle de Carlo Mô, un veterà del teatre de gest, ha estat dirigit per Leandre Ribera.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació: Carlo Mô. Direcció: Leandre Ribera. Escenografia: Xavier García. Vestuari: Factoria DiMô. Disseny de so i il·luminació: Mattia Russo. Disseny dels materials de difussió: Maria Oria. Fotografia: Genia Badano

Carlo Mô

Carlos Pérez Aznar (Carlo Mô) és un actor especialitzat en les tècniques del clown, amb paraules o, darrerament, només amb els gestos. Carlo Mô, amb més de vint anys passejant pels escenaris, ha format part de les companyies Mô-House (creada l’any 2000) i Carlo Mô & Mr. Di, amb la qual treballa des del 2007. Però també ha desenvolupat una important carrera en solitari amb espectacles com Mal parto me raya (se atormenta una vecina), El vaso (que colmó la gota), Colirios de grandeza o Don CARLO trageDI (te lo adVERDÍ Giuseppe). L’any 2011 va fundar amb Jordi Solé Andrés (Mr. Di) La Factoria DiMô, un local d’assaig i escola del clown.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

“‘eMe’ és un missatge de superació davant l'adversitat”

Notícies - 15/10/2020

Carlo Mô dibuixa veritats sobre unes crosses en aquest espectacle que ara arriba al Barcelona Districte Cultural

Teatre