Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Handle with care

Diana Gadish

Dansa

Edat recomanada: Públic general

Aquest és un espectacle de dansa que juga amb elements simples, com caixes de cartró i papers, i amb la plasticitat de les formes i les atmosferes creades a través del moviment de Diana Gadish.

Sense cap paraula, amb un llenguatge visual suggeridor i poètic, la interacció entre l’artista i el públic es va desenvolupant fins a compartir el protagonisme i transformar totalment l’espai.

D’una manera lúdica, a través de l’humor, Handle with Care ens mostra la fragilitat de l’ésser humà i la necessitat de cuidar-nos entre nosaltres.

L’espectacle es va estrenar l’any 2016 a la Fira de Tàrrega.

Diana Gadish

Des de molt jove, Diana Gadish Bonàs es va interessar per l’experimentació artística, i va generar un llenguatge propi que transita entre l’absurd, l’humor i el moviment abstracte de la dansa. La seva fascinació radica en l’acte escènic en viu, en la capacitat del cos de comunicar-se amb altres cossos, de transmetre quelcom que no es veu amb la vista ni es pot definir amb paraules.

La Diana va estudiar dos anys Belles Arts i el 2007 es va graduar de coreografia a Amsterdam, a l’SNDO (School for New Dance Development). Durant dels estudis i després, va treballar com a intèrpret en diferents projectes de dansa, teatre i performance en diferents països europeus (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa i Alemanya).

El 2008 va entrar en contacte amb el món del clown a través de Jango Edwards i el seu Cabaret Cabrón; i comença a crear números de clown, actuant en nombrosos cabarets, festivals i trobades de poesia. A partir d’aquest moment el clown, present sempre a les seves creacions, esdevé un eix vertebrador de la pràctica artística de Diana Gadish.

Amb les creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013), Handle with Care (2016) i Rèquiem d’un paisatge (2020) ha actuat a Europa i Amèrica Llatina.

La Diana ha impartit de manera regular classes de dansa i expressió corporal a nens, adults i joves; ha format part d’equips de gestió de diversos espais independents de creació i exhibició i, des del 2015, treballa com a pallassa d’hospital amb l’ONG Pallapupas.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots