Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Henrio

Henrio

Música

Edat recomanada: Públic general

Henrio és el projecte independent de l’igualadí Enric Verdaguer, teclista del grup Pantaleó que, en aquesta vessant més intimista i com a cantautor, evoca paisatges sonors d’aires folk, molt vinculats a la nostàlgia i la sensibilitat amb lletres introspectives i poètiques. El 2022 ha enregistrat i auto-produit ‘Help Me Understand’, un EP amb cançons que parlen de la maduresa, el pas del temps i els mites de l’amor romàntic. El passat 26 de gener va veure la llum el seu disc debut 'Somewhere, sometimes' (Vida Records) el qual ve a presentar al Barcelona Districte Cultural.

Henrio

Establert a cavall entre la seva Igualada natal i Liverpool, on va estudiar composició i producció musical a la LIPA, la universitat fundada per Paul McCartney, Enric Verdaguer ha publicat tres singles auto-editats sota el nom de Henrio, el seu projecte artístic personal: ‘Together’, ‘Moonglow (I could love you)’(2020) i ‘Who Am I?’(2021) i l’EP ‘Help me Understand’ presentat al Festival Vida en format acústic.

A banda de Henrio, Verdaguer ha format part de la banda de Clara Peya com a cantant del seu disc ‘Perifèria’, i com a teclista del grup Pantaleó.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Acomiadem març amb noves propostes culturals

Notícies - 27/03/2023

Ja pots obrir i apuntar a la teva agenda cultural els sis espectacles que aquesta darrera setmana de març t'apropa el circuit Barcelona Districte