Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

La Crisi de la Imaginació

Rauxa Cia

Circ

Edat recomanada: Públic familiar

I si un dia desaparegués la imaginació? En un món gris, dos adults aconsegueixen submergir-se en l'imaginari dels infants, on tot torna a ser possible. Però la crisi i el pànic els envairan quan un d’ells, sense voler-ho, acabi amb la vida de la imaginació. Sembla que tot estigui perdut, fins que una escala es converteixi en un vaixell...

A través del circ, l'acrobàcia, la dansa, la manipulació d'objectes i d'un titella molt particular, els dos personatges d’aquesta obra creen situacions absurdes i poètiques alhora, plenes de màgia i fantasia.

Aquest és un espectacle de circ contemporani que busca traslladar l'esperit aventurer, atrevit i somiador dels infants a les ànimes dels adults, posant en valor el poder de la imaginació. Alhora que vol explicar als nens i nenes d'aquests temps que no han de perdre la força d'imaginar, aquesta sensació de jugar lliures i de sentir que tot és possible.

La Crisi de la Imaginació és una producció́ de la companyia Rauxa en coproducció amb la Fira Tàrrega i amb la col·laboració́ de La Sala Miguel Hernández de Sabadell, el Teatre l’Escorxador de Lleida, el Teatre Foment de Juneda i l’Ateneu 9 Barris.

Espectacle per a més de 6 anys.

Rauxa Cia

El Xavi Sanchez i l’Analia Serenelli, dos artistes de circ especialitzats en l'acrobàcia, la dansa i la manipulació d'objectes, es van trobar l'any 2015 a la companyia francesa Cirque Plume. De llavors ençà, treballen junts amb la intenció de crear un univers propi on plasmar la seva poètica visió de les coses.

Així, al 2018 creen la companyia Rauxa i comencen la construcció del que serà el seu primer espectacle La Crisi de la Imaginació. Actuaran a Catalunya i a Madrid, però la gira de l’any 2020, que implicava portar l’espectacle arreu d’Espanya i a França, Itàlia, Portugal i Finlàndia, es va haver de postergar a causa de la crisi sanitària.

Superada la pandèmia, la màgia i la fantasia de La Crisi de la Imaginació ha pogut voltar arreu d’Europa fins arribar al nostre circuit.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots