Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

La fin demain

Zirkus Morsa

06/04/2018 - 21:00h

Casal Font d'en Fargues

Circ

Durada: 40 minuts

Un tauler, un tub, una corda, una fusta... Un home i una dona que s’amaguen l’un de l’altre, que no es coneixen, que es tenen por. Tots dos han aparegut en un paratge desert, en una platja perduda. Tots dos s’han convertit en Robinson en una illa que no sembla estar poblada. S’escapoleixen... Es volen fer fonedís... Volen desaparèixer. Però estan compartint escenari, estan cridats a trobar-se, a travar relació, a haver de compartir, de repartir, d’equilibrar i equilibrar-se. El tauler i el tub, la corda i la fusta que són les restes del naufragi, són els instruments que utilitzen per trobar-se... De vegades aconsegueixen mantenir l’equilibri, de vegades no i cauen. Però tornen a pujar i a intentar-ho. I al final, després d’aquestes batalles quotidianes per ser i per estar, marxen. Però marxen junts.

Le fin demain és un espectacle de poesia i equilibri, si és que la poesia pot estar equilibrada i l’equilibri pot ser poètic. Un espectacle que utilitza una tècnica clàssica a la pista de qualsevol circ, la del rul·lo, per construir un univers simbòlic que parla sobre les relacions que som capaços d’establir amb aquells que ens rodegen, sobre com les equilibrem i con ens equilibrem a nosaltres mateixos.

FITXA

Direcció artística i coreografia: Fabrizio Giannini, Zirkus Morsa. Intèrprets: Rosa Wilm, Moritz Böhm. Música: Florent Geffroy Rescan, Gauthier Ronsin, Laurent Bouchereau. Disseny de vestuari: Fleur Peyforth Crèdits: Centre des arts du cirque “Arc en cirque”, Compañia de circo “eia”, La Central del Circ, Elabo, Balles à fond

LA PREMSA HA ESCRIT

“Ara bé, si La fin demain torna a naufragar per terres catalanes, no ho dubteu: aneu-hi. Us quedareu amb la boca ben oberta i quan aconseguiu tancar-la, somriureu.”  (CLÀUDIA BRUFAU. RECOMANA.CAT)

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots