Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

La motxilla de l'Ada

Teatre al Detall

15/04/2023 - 18:00h

CC Zona Nord

Teatre

Durada: 75 minuts / Idioma: català

Edat recomanada: Públic familiar

L'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l'Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.

Un espectacle familiar, amb música en directe de La Tresca i la Verdesca, que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament.

‘La motxilla de l'Ada’ va guanyar el Premi de la Crítica 2021 al Millor espectacle per a públic familiar.

Teatre al Detall

Diuen d’ells mateixos que fan espectacles amb sentit de l’humor i amb sentit de l’amor. I així porta la seva companyia, Teatre al Detall, més de 16 anys de trajectòria, un projecte petit on el nucli son en Xavi Idàñez i la Txell Botey, ambdós actors formats a l’escola Nancy Tuñón.

Teatre al Detall creen obres artesanals, sovint fruit de quelcom que els mou l’ànima: així van decidir fer un espectacle que parlava d’un nen que no menjava perquè a casa seva tenien una Llepafils; quan la seva filla gran tenia terrors nocturns van decidir crear L'Endrapasomnis i de l’amor incondicional de la seva filla petita pels animals va sorgir la idea de  Nena dels pardals.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Aquesta setmana et portem fins a 16 propostes culturals

Notícies - 13/03/2023

Ja pots apuntar a la teva agenda cultural els espectacles que aquesta setmana t'apropa el circuit Barcelona Districte Cultural!

Sis funcions amb subtitulació, bucle magnètic i interpretació en llengua de signes

Notícies - 03/03/2023

El Barcelona Districte Cultural torna a programar funcions accessibles d'alguns dels espectacles d'aquesta edició de primavera 2023: el conc