Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

MAMBO

LES ANTONIETES

12/12/2019 - 20:00h

CC Casinet d'Hostafrancs

Teatre

Durada: 60 minuts

Guerra o mambo? I per què no guerra a ritme de mambo? O un mambo amb ganes de guerra? O un mambo guerrer? O una guerra de mambos?

Sí, és clar: la qüestió és no posar-nos d’acord. La qüestió és protestar, batallar, trobar excuses... Sí, excuses, perquè de raons no n’hi ha... Cap raó per a un divorci, cap raó per a una separació... Que sí que n’hi ha? Quines? Digueu, digueu... Atreviu-vos. Aaah... No les trobeu. Doncs jo en tinc unes quantes. I qui diu unes quantes, diu moltes. Moltes, sí. I us les explicaré, però serà a sobre d’un escenari. I, evidentment, a ritme de mambo.

Mambo és una comèdia escrita i dirigida per Oriol Tarrasón per a la seva companyia, Les Antonietes, que, per primera vegada, han decidit aparcar els clàssics —això sí, revisitats— per apostar per un text propi que, diuen, entronca amb Woody Allen i Ionesco. I potser també amb El dia de la marmota, perquè aquesta parella, que es va conèixer ballant un mambo, cada dia, a l’hora de sopar, discuteixen si han de divorciar-se o han de continuar casats. I, si ho fan, no és per un altre motiu que trobar la sal de la vida que els permeti continuar casats sense avorrir-se ni perdre el pas d’un matrimoni que és com un mambo.

 

Mambo les antonietes

 

LA CRÍTICA HA ESCRIT:

“Liquiden el matrimoni enfundats en els seus vestits de licra i vidres, ridículs quan la música deixa de sonar i els cossos de moure’s amb els seus passos artificials.” (Juan Carlos Olivares, TIMEOUT)

“No esperem el desenllaç perquè el divertimento està precisament en l’acció minut a minut.” (TONI POLO, RECOMANA.CAT)

“L’actriu Annabel Castan i l’actor Dani Arrebola juguen amb els espectadors amb moments de teatre dins el teatre, sortint dels personatges i tornant-hi a entrar, rebolcant-se per terra o enfilant-se a la taules i les cadires, en un combat dialèctic que, com molt bé qualifica el dramaturg Oriol Tarrasón, s’assembla a Woody Allen.” (ANDREU SOTORRA, RECOMANA.CAT)

FITXA ARTÏSTICA

Autor i Director: Oriol Tarrason./ Actors: Annabel Castan i Dani Arrebola./ Producció: Raül Perales./ Escenografia: Les Antonietes/ Vestuari: Les Antonietes/ So i música: Oriol Tarrason./ Disseny llums: Iñaki Garz

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots