Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Muuuun 

La Curiosa

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

Aquesta és una proposta musical per a tota la família que neix de l’abstracció, un viatge que a poc a poc trasllada el públic a un nou planeta per descobrir un llenguatge diferent.

La Curiosa presenta Muuuun, una experiència plurisensorial en un espai on l’expressió plàstica dels putxinel·lis i l'expressió musical interaccionen de manera íntima i propera. Sobre l’escenari, dues intèrprets: el moviment de l’Alba, que inspira els sons, i la musicalitat de la Claudia, que regala colors i formes.

La Curiosa

La Curiosa és un espai per escoltar amb la vista i veure amb l’oïda. Un laboratori per experimentar amb formes, colors, sons, textures, melodies, materials. Es treballa a partir de l’observació, l’escolta i el moviment dels objectes. Alba Marina Rivera i Clàudia Gómez, que componen La Curiosa, busquen crear experiències auditives i visuals on les dues disciplines, música i plàstica, s’ajunten per donar vida a un llenguatge híbrid i singular.

El resultat de tot el procés, el que finalment arriba al públic, és una síntesi de la seva exploració, seleccionada i posada en escena des d’una narrativa lúdica i conscient. La tardor de 2022, la companyia va presentar ‘Muuuun’, el seu primer espectacle infantil, al circuit.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots