Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

NUA (radiografia d'un trastorn)

Ann Perelló / Sala Flyhard

Teatre

Edat recomanada: Públic general

NUA (radiografia d’un trastorn) és un monòleg amb tocs d’humor i, alhora un diàleg amb el públic, que viu en directe una confessió, la revelació d’un secret, sense quarta paret ni xarxa.

Ann Perelló situa el públic al límit entre la ficció i la realitat en un joc escènic entre cinc vàters, una càmera web i tot d’elements audiovisuals per comprendre com se sent, des de dins, viure el malson dels trastorns de conducta alimentària.

NUA (radiografia d’un trastorn) neix de la necessitat de parlar d’un tema molt tabú, però que encara ara és una vertadera pandèmia. L'obra està dirigida per Marta Aran i és una coproducció d'Ann Perelló amb el Teatre Principal de Palma de Mallorca, Sala Flyhard i Sala Versus Glòries que arriba a Catalunya a través de l'associació On el teatre Batega, amb exhibició a la Sala Versus Glòries i en gira amb la Sala Flyhard i la complicitat de la Xarxa Alcover. Per a la creació del text es va partir d’un treball d’introspecció del dolor i de documentació amb companyes, amigues, mares, germanes i professionals de la psicologia.

Ann Perelló / Sala Flyhard

Un impuls va portar a l'actriu Ann Perelló a presentar-se a la convocatòria de coproduccions del Teatre Principal de Palma, ho va fer amb la primera obra de teatre que escrivia i que va acabar de materialitzar-se en el que ara és 'NUA (radiografia d'un trastorn)'. Nascuda a Mallorca i formada a Barcelona, ha treballat en cinema, televisió i també teatre.

La sala Flyhard va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, un espai on una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d'actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L'activitat de Sala Flyhard s'ha anat transformant: el 2006 neix la productora teatral Flyhard Produccions i el 2010 decideixen obrir la seva pròpia sala, la Sala Flyhard, al barri de Sants de Barcelona, on programem principalment produccions pròpies sempre a partir de textos de dramaturgs catalans contemporanis.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Ann Perelló sobre NUA: "El transtorn de conducta alimentària és una pandèmia"

Notícies - 14/11/2022

Parlem amb l'Ann Perelló, protagonista i coautora de 'NUA (radiografia d’un trastorn)', el monòleg amb tocs d’humor que presenta aquest

Teatre