Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Pruna

Col·lectiu NINS

Teatre

Edat recomanada: Públic general

Dues veus: la d’una nena, que es diu Pruna; i la d’una dona, que es diu Pruna i que té una vida normal, un entorn normal i alhora un secret que fa mal i destrossa per dintre.

Es tracta d'un conte barrejat de testimonis reals que ens mostra la realitat dels abusos infantils posant el focus en la societat i no en la víctima. Pruna ens fa riure, emocionar-nos, però també, en algun moment, ens encongeix el cor. Ho fa amb poesia, amor i tendresa; amb música, objectes i llums; i amb tota la voluntat de contribuir a fer una societat millor.

Pruna és una creació escènica impulsada pel Col·lectiu NINS, a partir d’una idea original de la Laura Calvet, intèrpret al costat de la Patricia Mendoza; en coproducció amb el GREC Festival de Barcelona.

L’obra va obtenir, l’any 2019, el Premi Adrià Gual, amb el qual l’Institut del Teatre impulsa projectes d’escenificació que combinin qualitat, professionalitat i creativitat.

Espectacle recomanat per a més de 16 anys.

Col·lectiu NINS

La dramaturga i directora teatral Queralt Riera, juntament amb les actrius Annabel Castán i Laura Calvet, van formar el Col·lectiu NINS per a la creació i producció de l’espectacle Pruna. Per al muntatge de l'obra van comptar amb la complicitat de la Fundació Vicki Bernadet, referent en l’àmbit de l’atenció integral dels infants que són víctimes d’abús sexual.

Laura Calvet i Patrícia Mendoza són les protagonistes de l'obra al seu pas pel Barcelona Districte Cultural.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots