Barcelona Cultura

Des de casa

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

REFUGI

MARC PARROT

Música

Edat recomenada: Públic general

Les cançons com a refugi, com a aixopluc, com a consol, com a esperança. Un refugi no per amagar-nos sinó des d'on mostrar-nos per poder comprendre'ns. Des d'on ensenyar-nos tal com som en cada moment. Un refugi on res queda tancat, on res està vetat, on res queda prohibit... Un refugi on trobar-nos, parlar-nos i escoltar-nos. Un refugi on compartir i compartir-nos.

Marc Parrot, que durant anys es va amagar sota el nom del El noi de la Peca, ha decidit que és ara el moment d'ensenyar-se, però no des de l'ampul·lositat dels grans gestos, sinó des de la complicitat de la proximitat, la que van teixint els temes d'aquest treball discogràfic que va enregistrar el 2018, que va presentar al Mercat de Música Viva de Vic del 2018 i el Festival Grec de Barcelona del 2019. Només que ara és diferent: perquè Marc Parrot arribarà als escenaris del Barcelona Districte Cultural sense la iurta (una mena de tenda de campanya originària de l'Àsia central) que l'ha aixoplugat durant molts mesos.

Però com el mateix Parrot diu el Refugi que ell busca, del que ell parla, que ell ens ofereix, no és físic. És un estat mental.

REFUGI. TEASER ESPECTACLE

 

FITXA ARTÍSTICA

 

Marc Parrot (veu i guitarra),  Lluís Cartes (bateria, baix, guitarra i veus), Dani Ferrer (teclats i veu). Tècnic: Leo Pascual

 

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots