Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

RISE

THE SEY SISTERS

Música

Yolanda, Kathy i Edna: totes tres dones, totes tres nascudes a Catalunya, totes tres negres, totes tres germanes. Yolanda Sey, Kathy Sey i Edna Sey, The Sey Sisters, són tres germanes negres nascudes a Osona que han decidit cantar per reivindicar el que són: dones, negres i filles de migrants. Sí; però, també, a més, catalanes.

Amb ritmes gòspel i soul i pinzellades pop, The Sey Sisters aixequen les seves tres veus poderoses a Rise, el seu segon disc, que reuneix alguns temes propis —Believe o Until You Stand Up—; arranjaments de temes tradicionals de Ghana, país on tenen les seves arrels —Follow the Drinking Gourd, Swing Low o Rise, que canten en llengua twi, la que els seus pares els van ensenyar—; temes que han musicat, com Like air, I’ll rise, on posen música a un poema de l’activista Maya Angelou (estatunidenca, escriptora, poeta, cantant i activista en favor dels drets civils dels afroamericans), o una versió de What’s going on, de Marvin Gaye, que aconsegueixen fer seva.

És la música en què es reconeixen i que les defineix, la música que ens diu qui són i la música amb la qual poden sentir-se orgulloses de ser qui són, d’on són i com són.

 

The Sey Sisters - Years To Come (Official Video)

LA CRÍTICA HA ESCRIT:

“The Sey Sisters es un sorprendente trío de voces negras y este es su segundo disco. Once canciones que abogan por la paz, los derechos humanos y denuncian el racismo.” (MIGUEL AMORÓS, MONDO SONORO)

FITXA ARTÍSTICA

Veu: Edna Sey. Veu i percussió: Kathy Sey .Veu: Yolanda Sey.Piano, teclat i saxo: Albert Bartolomé.

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots