Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Soc Jo

La Reina

Música

Edat recomanada: Públic general

‘Soc jo’ és una carta de presentació, una manera de fer saber al públic qui és l’artista que canta (La Reina). Les seves lletres, però, també poden fer servei a qualsevol dona per poder-se expressar. El concert-espectacle és una manera d’exposar-se i mostrar-se, però també de conèixer-se en la intimitat. Tot plegat és una manera de cantar el feminisme, de fer-ne sorgir tots els seus valors i de desacomplexar el moviment: fer-lo accessible als que no l’entenen, fer-lo més polític i fer-lo més lliure. 

‘Soc jo’ busca la lleugeresa del so i el ritme alegre i ballable d’estils com el soul, el hip-hop, el funky o el reggae. Tot i així, les lletres tenen una profunditat transcendent. El contrast converteix l’espectacle en un vaivé de sensacions que casen a la perfecció perquè, en definitiva, viure és així de complex. 
 

 

La Reina

Després de composar les seves cançons durant un any, La Reina (el nom artístic de Marta Cervera) va decidir fer el pas i autoeditar-se el seu primer disc: ‘Soc jo’. Per aconseguir-ho va fer un Verkami que va arribar gairebé a les 100 aportacions. Durant tot el 2019 va aconseguir enregistrar totes les cançons i finalment, el 2020, va llençar el seu primer àlbum d’estudi: ‘Soc jo’.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots