Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Sosiego

Cia. Aina Lanas & Raquel Lúa

Dansa

Edat recomanada: Públic general

Un poema ballat i un concert en moviment. Sosiego és una picada d'ullet a l'amor romàntic, un crit a la vulnerabilitat i un ball a allò realment absurd i desesperat de les nostres interdependències.

Quatre ballarines comparteixen l'espai oníric que ofereixen la veu i les lletres d’una cantautora, Raquel Lúa, omplint la visió de moviment i d’imatges sobre la seva música. Cossos i so s'uneixen en un concert ballat que viatja entre grans notes i profundes subtileses. Una combinació exquisida entre la bellesa i l’udol.

Sosiego es va estrenar al Centre Cívic Barceloneta al desembre de 2022.

Cia. Aina Lanas & Raquel Lúa

L’Aina Lanas va començar a ballar quan només tenia 12 anys i la seva primera experiència va ser amb el Jove Ballet de Catalunya. Amb formació en dansa contemporània i jazz, va decidir aprofundir en les danses urbanes i el hip-hop, estil que la va portar a integrar-se en diferents companyies com ara Urban Dance Styles, D’Block i Kulbik Dance Company. La ballarina i coreògrafa, que també va treballar uns mesos al Cirque du Soleil, és fundadora de la companyia Aina&Arias, amb la qual van presentar Aura.

La barcelonina Raquel Lúa és una cantant, lletrista i compositora que va estudiar filosofia abans de deixar-ho tot per la música, la seva passió. Les seves influències provenen del fado, el flamenc i la música d’autor d’arrel mediterrània. Ha editat dos àlbums i actuat en festivals com ara el Cruïlla, Terrer o Fias. El ball d’Aina Lanas i la música i lletres de Raquel Lúa formen aquest projecte artístic que ha donat com a fruit videoclips, concerts i poemes ballats.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots