Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Octubre - Desembre

Trajectes llargs per a embarcacions petites

Enric Ases

10/02/2018 - 20:00h

Centre Sant Pere

Teatre

Durada: 60 minuts

Una butaca d’escai d’aquell verd atrotinat que fa anys igual feia bonic. Una tauleta baixa, adornada per un gerro amb tres flors, potser tres roselles, però de plàstic ja una mica destenyit. I un home que parla, que gesticula, que crida, que balla... Un home que s’explica a través d’algunes històries... Les històries d’un home ridícul. Històries que podien ser tragèdies quotidianes però que Enric Ases ens presenta en clau d’humor. Invitació, Disco Mòbil, Rocío Jurado (sí, sí, una de les històries està dedicada a la folklòrica), Juan López, Cheetos Barbacoa (i sí, també, sí: una altra ret homenatge a aquest aperitiu addictiu), Un home canvia de vida i Final són els títols de les set històries, els set esquetxos, que conformen aquest espectacle que busca l’humor però que desprèn un punt de tristor. “Tinc la sensació que tots viatgem per un mar com si fóssim embarcacions petites que fan trajectes llargs” és la frase amb la què Enric Ases tanca l’espectacle i que serveix també per donar-li nom.

ENRIC ASES Teaser - Trajectes llargs per a embarcacions petites

 

FITXA

 

Creació: Enric Ases. Intèrpret: Enric Ases. Suport a la  direcció: Joan Arqué, Christian Atanasiu, Piero Steiner. Cap tècnic: Marc Ases.

 

Enric Ases

Enric Ases té una trajectòria molt llarga, encara que no és habitual veure’l en solitari en un escenari. Llicenciat en Mim per l’Institut del Teatre, antic director artístic de La Central del Circ, col·laborador habitual de la formació El Tricicle, actor en muntatges de Los Los i Teatre de Guerrilla, va ser també un dels codirectors de Plec’s, espectacle de circ que es va presentar a l’escenari del Teatre Nacional l’any 2010. Ases, que va començar la seva carrera amb Zotal Teatre i La Fura dels Baus (era un dels actors de Suz-o-suz i de Tiermon), també ha fet petites aparicions en la pantalla en sèries com Dinamita, El comisario o Porca misèria.

Trajectes llargs per a embarcacions petites, que ha escrit i interpreta en solitari, es va estrenar l’any 2015.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Enric Ases defensa “l’èpica del ridícul”

Notícies - 01/02/2018

Presenta ‘Trajectes llargs per a embarcacions petites’, set histories en clau de tragicomèdia

Teatre