Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Maig

US

The Jokerz Company

Dansa

Edat recomanada: Públic general

Qui són ‘US’? Ningú. No son ningú: un intent de ser podríem dir. El desmai mental d'algú, o tal vegada un missatge per a tu, embolicat en un cos. Alguna cosa que intenta dir alguna cosa. Un borratxo d'humanitat! Un cantant mut! O simplement Krump.

I què és el Krump? Una de les múltiples dimensions de la dansa urbana, un estil nascut a Califòrnia a finals dels anys 90. Poc convencional, amb moviments lliures, expressius i energètics. En molts casos ballar Krump ha significat una manera d’escapar i contrarestar la ira, l’agressivitat i la frustració que es viu als carrers d’una forma positiva, artística i no violenta.

 

The Jokerz Company

The Jokerz Company va començar quan Big Joker va crear la seva “família” amb el seu primer membre Jr Joker. Junt amb una gran varietat de disciplines artístiques apreses per separat, el 2011 comencen com a duo. Tots dos són membres de la companyia Om Rasa, mètode d’entrenament creat per Arias Fernández, i de la crew Titans, pioners del moviment de Krump a nivell nacional i representants de l’estil a nivell internacional.

Han impartit workshops per Europa, Amèrica Llatina i Àsia. La primera peça creada per The Jokerz Company, ‘A risas’, va ser premiada al 2016 al HOP Festival i al 2017 al Burgos NY, mentre que la darrera, ‘US’, es va estrenar al Kalamata Dance Festival de Grecia el passat mes de juliol.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

Aquesta setmana et portem fins a 16 propostes culturals

Notícies - 13/03/2023

Ja pots apuntar a la teva agenda cultural els espectacles que aquesta setmana t'apropa el circuit Barcelona Districte Cultural!