Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Cia Du'K'tO

Dansa
Circ

Al principi, el març del 2015, només eren tres: Adrián Pérez Ramos, Albert Estrada Sánchez i Bernat Messeguer Pérez; tots tres procedents d'una mateixa companyia, La Jove de la Galeria. Poc després va arribar el quart component i l'única dona: Bàrbara Vidal Pascual. I ja en format quartet van començar a treballar en aquest In-Confort a través de diferents residències en un seguit de centres de creació europeus dedicats a la dansa contemporània i el circ. I va ser durant aquell viatge que van decidir que fos també el viatge el leitmotiv de la seva creació.

El febrer de 2017, Arnau Andreu i Feixas substitueix Albert Estrada. I només cinc mesos després presenten In-Confort al festival italià Mirabilia. A partir del gener del 2018, gràcies a una residència –en aquest cas a la fàbrica Estruch–, tornen a remuntar l'espectacle que va néixer en format de carrer per adaptar-lo a l'exhibició en una sala tancada.

El segon projecte de la companyia, Cafuné, estrenat el passat mes de juny a Sevilla, parteix d'una de les escenes d'In-Confort i continua explorant l'equilibri de les relacions humanes en un format més petit.

El primer espectacle de la companyia, In-Confort, va ser presentat en el quart circuit Barcelona Districte Cultural, la tardor del 2018.

Compartir