Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

La Generació Feliç

Teatre

El col·lectiu La Generació Feliç reuneix a un grup d’artistes curiós i encuriosit. Si són o no feliços només ho saben ells, però els seus treballs acostumen a buscar la felicitat dels altres. La Generació Feliç pren el seu nom del títol del seu primer espectacle, Després de la generació feliç. Amb el segon, Festa de balls per salvar el món, van guanyar el premi Puig Porret del 2015 Festival de Música Viva de Vic.

Al capdavant d’aquesta Festa de balls –director i també autor– està Miguel Ángel Blanca (Sabadell, 1982), cantant del grup Manos de Topo i director de pel·lícules com La extranjera (2015) i el documental Un lloc on caure mort (2014).

Sobre l’escenari, Jordi Vilches (Girona, 1979), que va treballar amb Roger Bernat a General Elèctrica d’Espectacles i va saltar a la fama amb la pel·lícula Kràmpack. També es recordat per la seva participació al film Murieron por encima de sus posibilidades, d’Isaki Lacuesta, o la seva presència en sèries com El ministerio del tiempo o La Fuga. Amb ell, María García Vera, que treballa habitualment des de 2010 amb Juan Miranda.

El grup es completa amb tres músics: Sara Fontán, que va treballar amb Manos de Topo i és part de Pony Ganador; Eduard Pou, que treballa en el grup Za!; i Joan Colomo, que ha format part de grups com Zeidun, Moksha, Unfinished Sympathy o La Célula Durmiente.

Sara Fontán i Edu Pou han participat en anteriors edicions del Barcelona Districte Cultural: Sara Fontán va ser una de les directores de la creació comunitària d’ART i PART Sant Andreu, mentre que Pou va recórrer el circuit amb Afasians.

Compartir