Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Laboratoria

Música

Laboratoria són quatre, totes quatre dones i totes quatre flamenques.

La bailaora Aina Núñez, formada amb Israel Galván, Eva la Yerbabuena i Farruquito, va obtenir el grau superior de Dansa Flamenca al conservatori de Còrdova. Compagina la seva feina com a bailaora (va presentar un espectacle en solitari, Lejana y Sola, al Teatre Atlàntida de Vic) amb la d’educadora.

La guitarrista Isabelle Laudenbach (que ja va participar en el Barcelona Districte Cultural amb la seva formació de duo amb Isabel Vinardell) és una francesa apassionada pel flamenc que va arribar fa quinze anys a Barcelona i que durant una dècada va formar part de Las Migas, formació de la qual sortiria Sílvia Pérez Cruz.

La cantant  Cristina López neix a Tarragona i des de molt jove s'interessa per la música i el cante flamenc, especialitat que desenvoluparà fins a professionalitzar-se. Graduada en Cante Flamenc per l’ESMUC, es forma també en la fundació Cristina Heeren (Sevilla). Actualment treballa com a professora en l’Institut del Teatre (Barcelona) i en l’ESMUC, forma part de diferents projectes musicals com a cantant, cantaora i compositora i treballa habitualment amb companyies de flamenc tradicional, experimental i fusió en l’àmbit nacional i internacional. Llicenciada també en Enginyeria de Telecomunicacions (Imatge i So) i col·labora com a investigadora en el MTG (Pompeu Fabra) en projectes relacionats amb flamenc i les noves tecnologies.

Ana Brenes (Barcelona), ja molt jove, s'inicia com a cantant intèrpret i compositora. Aviat comença la seva carrera en teatres, sales de concert, penyes flamenques i tablaos de Barcelona. Ha participat en reconeguts festivals com Art i flamenc de Catalunya (2015), Jardins de Pedralbes (2018), Festival Flamenc Nou Barris (2018), Primavera Sound (2018)… En el 2017 posa la veu a Contemplació, una performance flamenca basada en els textos de Franz Kafka. Des de 2016 viatja assíduament a Anglaterra per oferir concerts i masterclass. Etudia Interpretació en cante flamenc en l'Esmuc amb José Miguel Cerro “El Chiqui de la Línea”

Compartir