Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Les Impuxibles

Dansa

Les Impuxibles és una companyia fundada el 2011 per dues germanes, les Peya, totes dues amb importants carreres en solitari. La Clara és música, pianista i compositora; l’Ariadna, ballarina i coreògrafa. Amb la col·laboració habitual de Míriam Escurriola i Mariona Castillo, han estrenat ja set espectacles: Limbo (2015) va ser el quart. Anteriors són Tot és fum, Mrs Death i (A)Murs, a Love story. Després han creat ZIP, Llum de paraula i AÜC.

Clara Peya, que recentment ha compost la música per a l’espectacle Jane Eyre, dirigit per Carme Portaceli, ja té publicats set discs sota el seu nom: l’últim ha estat Oceanes (2017), en el qual han col·laborat músics com Sílvia Pérez Cruz o Judit Neddermann; anteriors són Declaracions (2009), +Declaracions(2010), Tot aquest silenci (2011), Tot aquest soroll (2013), esPIral (2014) i Mímulus (2015).

Per la seva banda, Ariadna ha treballat com a ballarina a musicals com Grease, Flashdance i Vinegar Dances; ha coreografiat videoclips per a diverses formacions musicals; i ha estat coreògrafa dels muntatges d’Always Drinking Productions i de l’espectacle Plug’n’Play.

Compartir