Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

És la teva última oportunitat!

29/11/2021
Aquesta setmana acomiadem tres propostes del Barcelona Districte Cultural. Aprofita i gaudeix de les seves darreres funcions!

Estem a punt de d'arrencar el mes de desembre, últim mes d'aquesta edició del Barcelona Districte Cultural.

Els pròxims dies tindran lloc les darreres funcions de tres de les propostes del circuit, dues de teatre i una de música. Esteu avisats!

- La Cia Pere Hosta presentarà 'Tal com sóc' al CC Parc Sandaru dimarts 30 de novembre. Gaudeix d'aquesta proposta on ens mostra la soledat de l’home davant la immensitat del nostre món a través del clown, a través de l’humor. Pots reservar la teva entrada aquí

- Després de gairebé un mes de la seva estrena als nostres escenaris, Maria Casellas ens portarà per darrer cop 'El Silenci dels telers', on a través de la Pilar i la Carme descobrirem com era la vida en les colònies textils de finals del segle XIX a través de les “petites històries”, sovint oblidades, però imprescindibles per entendre realment una època. Serà aquest dijous 2 de desembre al CC Casinet,  d'Hostafrancs. Pots reservar la teva entrada aquí.

- Si el que vols és gaudir de la música, podràs fer-ho en el darrer concert d'Aura al Barcelona Districte Cultural, amb Monique Makon a la veu, Clara Martín a la guitarra i la reivindicació del feminisme com a lluita política i social. Tindrà lloc aquest dijous 2 de desembre al CC La Sedeta. Pots reservar la teva entrada aquí.

 

 

Compartir