Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

octubre - desembre 2022

Última oportunitat per veure les projeccions de l'In-Edit al BDC

19/04/2022
Continua el circuit de primavera del Barcelona Districte Cultural amb espectacles de música, circ, dansa , teatre i...audiovisual. Les projeccions que ofereix el Barcelona Districte Cultural es fan en col·laboració amb el Petit Cineclub i el Festival In-Edit. 

Justament, entre aquesta setmana i la següent es fan les últimes projeccions de cinema documental musical. Es tracta de 'Sisters with Transistors', un documental que homenatja a les pioneres electròniques. Tot plegat narrat per l’artista multidisciplinar Laurie Anderson i dirigit per Lisa Rovner. 
També de 'Rudeboy, The Story of Trojan Records', una pel·lícula que juga amb el documental i la recreació cinematogràfica per explicar el mig segle d’història de la discogràfica 'Trojan Records'. 
L'última serà la de 'A Symphony of Noise', un documental que transporta l’espectador a la ment del DJ, productor i compositor britànic Matthew Herbert. És un viatge sensorial i carregat de sentit de l’humor que exposa la contínua cerca de sons de Herbert, quotidians o inaudits.

Consulteu els horaris i no us perdeu les últimes projeccions d'aquestes tres títols.

Compartir