Barcelona Cultura

Des de casa

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Últimes (de moment) propostes en línia

15/05/2020
Anna Colom i Jose Manuel Álvarez tancaran amb un concert conjunt la nostra programació digital on també participen Glòria Ribera, Joina o The Feliuettes
Aquesta és la programació en línia de les últimes dues setmanes d'aquesta temporada. A partir d'ara tot fa indicar que les nostres properes cites seran ja als escenaris, però l'activitat digital continuarà en els circuits futurs del Barcelona Districte Cultural.
 
DIJOUS 21
  • Xerrada: Infants, escenaris i Covid...
Com l’art pot ajudar a que els més petits entenguin noves realitats?
Amb Jordi Mas (Circ Vermut), Iolanda Llansó (Xirriquiteula) i Jordi Farrés (Farrés Brothers i Cia). Moderadora: Lola Armadàs (BcnDCultural)
A les 19h  FACEBOOK
 
DIVENDRES 22
  • Concert The Feliuettes
The Feliettes repassaran alguns dels temes musicals dels seus tres espectacles: Akelarre, Cobi, Curro i Naranjito i The Feliettes
A les 19h FACEBOOK
 
DISSABTE 23
  • Vídeo de la feina feta pels alumnes del taller de dansa de Laia Santanach
Cinc alumnes han rebut classes personalitzades de Laia Santanach per treballar el joc coreogràfic que vam proposar la setmana passada. La seva feina queda recollida en un vídeo
A les 10h FACEBOOK INSTAGRAM
 
 
DIJOUS 28
  • Endinsem-nos en les cançons de Joina / 1
Analitzarem amb la Joina dues de les cançons del seu disc ‘Companyes’: harmonia, lletra, estructura. Així les podreu entendre, tocar i cantar a casa vostra.
A les 10h FACEBOOK INSTAGRAM
  • Xerrada: Online vs en viu... Quina creació quedarà a les xarxes?
El confinament ha obligat els creadors a donar el salt al mon digital i fer propostes que poden ser consumides en línia... Quines quedaran i enriquiran els nostres escenaris? Les arts en viu tenen un futur digital? Quin i com?
Amb Adrià Olay, Marc Rosich, Marc Tarrida i Gloria Ribera
A les 19h FACEBOOK
 
DIVENDRES 29
  • CONCERT CONF***AT! amb la vedette i cupletista Glòria Ribera
La Glòria proposa un concert comentat des de casa amb dues parts diferenciades: guitarreta íntima i desparpajo enllaunat.
En la primera part interpretarà la cançó Compuesta y sin novio amb veu i guitarra, una copla que va composar el famós Quironga i que popularitzà Juanita Reina. A continuació, una segona peça per a veu i guitarra, La República en España. Un corrido mexicà de Guty Cárdenas, qui lloa la república proclamada del 36 a través de la història de Don Alfonso XVIII i la reina Victòria.
La segona part consta d’un recorregut per grans temes de la història cupletista amb el suport de tracks instrumentals de qualitat i castanyoles i harmònica en directe. La primera peça serà el Fumando espero, amb la particular versió reggaetonera de la Glòria. Seguirem amb La diputada, La chica del 17 i, finalment, acabarà el concert amb una estrena de la copla Ungles de gel. Una adaptació lliure del Viva el pasodoble de Rocío Jurado.
A les 19h INSTAGRAM
 
DISSABTE 30
  • Endinsem-nos en les cançons de Joina / 2
Analitzarem amb la Joina dues de les cançons del seu disc ‘Companyes’: harmonia, lletra, estructura. Així les podreu entendre, tocar i cantar a casa vostra.
A les 10h FACEBOOK INSTAGRAM
 
DIUMENGE 31
  • Concert: Anna Colom + Jose Manuel Álvarez
Dos dels protagonistes del nostre setè circuit i que també ho han estat de la programació #desdecasa compartiran escenari digital: Anna Colom al cante i Jose Manuel Álvarez al ball.
A les 19 h INSTAGRAM
Compartir