Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Últimes funcions del cinquè Barcelona Districte Cultural

23/04/2019
Les entrades online per a BE GOD IS ja estan exhaurides

Una setmana i escaig. Això falta només per abaixar el teló de la cinquena edició del Barcelona Districte Cultural. I estem tristos per marxar, però contents perquè ho fem amb una molt bona programació que ja ha exhaurit les entrades per a moltes de les seves funcions.

Per a un dels plats forts d'aquesta setmana, les tres funcions de BE GOD IS, d'Espai Dual, a Casinet d'Hostafrancs (dijous), CC Baró de Viver (divendres) i CC Joan Oliver (dissabte) ja no es poden reservar les entrades online.

En canvi, sí que en queden per a les dues altres funcions d'aquesta setmana que requereixen reserva. I són, també, per a dos espectacles molt atractius: música dels esclaus africans amb Gnawind (divendres, CC Besòs) i l'humor d'una parella de clowns excèntrics, Black & Blue, dissabte a CC Zona Nord.

La resta de propostes d'aquesta setmana es farà a l'aire lliure i per tant no cal fer reserva d'entrades, així que teniu temps per decidir-vos fins a l'últim moment. Rumieu-vos-ho tant com vulgueu, però no ho deixeu passar perquè les acrobàcies poètiques de Flou Papagayo, de Mumusic Circus (divendres, Auditori Sant Martí; dissabte, Can Clariana) i els pallassos de The Incredible Box (dissabte, Casal Font d'en Fargues; diumenge, La Farinera del Clot) s'ho valen.

I, a més, com durant tot aquest mes, tenim també al Grúfal viatjant de pantalla en pantalla: Aquesta setmana ha de recalar a Vil·la Urània i la Sala La Pau d'Auditori Sant Martí.

Compartir