Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Aquesta setmana et portem fins a 16 propostes culturals

13/03/2023
Ja pots apuntar a la teva agenda cultural els espectacles que aquesta setmana t'apropa el circuit Barcelona Districte Cultural! 16 propostes dels propers dies, amb estrenes de dansa, teatre i circ.

Entre els 16 espectacles dels pròxims dies, estrenem 'Inmunda', una peça escènica basada en el circ i la dansa-teatre que ens porta la cia. Janika i que es programa dins Dansa Metropolitana 2023. Una altra proposta cultural que estrenem i que també està dins el festival de dansa és 'US', de The Jokerz Company.

I arriben les primeres funcions de 'La motxilla de l'Ada', un espectacle sensible, que ens parla de la identitat de gènere, i que està destinat al públic familiar.

També hi ha una novetat de circ! 'Cuerdo', de l'artista Señor StetS, un espectacle amb nombrosos jocs amb cordes, des de titelles fins a malabarismes.

A més hi trobaràs una nova pel·lícula del Petit Cineclub i tindràs una darrera ocasió per veure la història dels Surfin Sirles a 'Material Sirles: un septenni', un documental musical que ens arriba gràcies al festival In-Edit.

Entra, mira els espais que hi participen i les dates dels espectacles que t'agradin. N'hi ha per a tots els gustos i públics!

Compartir