Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Arriba el Nadal als centre cívics de Barcelona!

20/12/2021
Les vacances de Nadal dels més petits són a tocar i coincideixen amb la recta final del Barcelona Districte Cultural. Des de demà dimarts 21 fins el 28 de desembre, es faran 4 activitats especials per als més petits, mentre que el dia 31 es farà un concert de comiat de l‘any.

El cinema infantil és una de les eines més útils per transmetre bons valors una manera enginyosa i entretinguda. En el cas de ‘El viatge de Bu i ‘Pippi i el senyor Son’, totes dues pel·lícules fan incís en la humilitat i la generositat entre germans, i totes dues venen farcides d’una bona dosi d’esperit nadalenc. 

 

Tráiler: El viaje de Bu / Tràiler: El viatge de Bu

 

 

Dirigida pel francès Julien Bisaro i guanyadora del premi Cèsar a la millor animació de 2020, 'El viatge de Bu' il·lustra acoloridament les aventures de BU, una petita òliva que juntament amb el seu germà, encara dins de l’ou, cau del niu. L’animaló haura de trobar una nova llar prou càlida perquè hi neixi el seu germà. ‘Pippy i el senyor son’ és un curtmetratge també d’animació qu ha assat per festivals de cinema infantil com el de Chicago, Berlin o Brussel·les. Emmarcada en les vacances de Nadal, la protagonista se sent desplaçada de la unitat familiar perquè acaba de tenir un germà petit. La història insiteix en el vicle entre germans i empatitza amb la dificultat dels més grans d’entendre que els més petits necessiten més atencions.

 

Tràiler - Pippi i el Senyor Sense Son

 

Les projeccions és faran el 21/12 a les 18h l CC Joan Oliver Pere Quart i al CC Trinitat Vella, el 22/12 a les 17.30h al CC La Sedeta i el 28/12 a les 18h al CC Teixonera. Correu-hi perquè encara queden entrades!

 

El Barcelona Districte Cultural proposa activitats fins ben bé l’últim dia de l’any. El dia 31 de desembre, hi haurà un concert matinal del grup Ambauka per començar ben d’hora el comiat del 2021. A partir de les 11.30h, el CC Baró de Viver s’omplirà d’energia gamberra i música positiva i en directe. Serà un últim concert de l’any ple d’eufòria, altament participatiu, i impregnat de l’energia de l’esplai i el cau. A més és apte per a canalla de totes les edats.

Compartir