Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Arriben les darreres funcions de dos dels espectacles amb més èxit del circuit

11/03/2023
Teatre
'No es país para negras' i 'Tu i jo' s'acomiaden del Barcelona Districte Cultural penjant el cartell de 'no queden localitats' en moltes de les seves funcions.

Les 421 persones que omplien el teatre del Centre Cívic Cotxeres Casinet el passat dijous 9 de març van aplaudir a rabiar a Sílvia Albert Sopale en finalitzar "No es país para negras". Va ser un nou rècord d'assistència d'un espectacle del Barcelona Districte Cultural per aquest espai que comparteixen els centre cívics Casinet d'Hostafrancs i Cotxeres de Sants. També va ser una demostració més que aquest monòleg en primera persona de com és la vida d’algú que té la pell negra i que ha viscut sempre envoltada de blancs, és un dels èxits d'aquest circuit de primavera 2023.

Dissabte 11 de març 'No es país para negras' tanca la seva participació en el BDC. Ho fa a l'escenari del Centre Cívic Can Basté, en una funció especial amb coloqui posterior i accesible per a persones sordes amb subtitulació, llengua de signes catalana i bucle magnètic. Per cert que totes les localitats ja estan reservades i hi ha oberta una llista d'espera.

'Tu i jo'

Un reconeixement semblant és el que ha obtingut en les seves representacions la comèdia 'Tu i jo', una obra de teatre de l'absurd escrita per Roger Simeon (Premi Boira 2010), dirigida per Lindes Farré i protagonitzada per Marta Genís i Ricard Salom. Precisament l'actor mostra la seva alegria "estem molt contents amb l'acollida que ha tingut la nostra obra."

'Tu i jo' ha omplert molts dels escenaris del BDC on s'ha representat aquestes setmanes. "Personalment, faria cada dia aquesta obra rodant pels centres cívics de la ciutat", comenta Ricard Salom, "m'encanta anar i haver d'adaptar-me a un nou espai cada funció: és un repte molt divertit".

Un repte que ha captivat fins a la seva darrera funció, dissabte 11 de març, a les 19 hores, al Centre Cívic Can Basté... i amb totes les localitats reservades des de fa dies.

Compartir