Barcelona Cultura

Des de casa

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Atenció: no marxem de pont!!!

02/12/2019
Aquesta setmana mantenim l’activitat en els nostres escenaris amb quatre propostes

Si us quedeu a Barcelona aquesta setmana de ponts, no us preocupeu perquè nosaltres us proposarem no un pla, sinó quatre. Quatre opcions de teatre, dansa i música perquè pugueu gaudir de valent d'espectacles de qualitat, gratuïts i molt a prop de la vostra casa.

Dansa amb ànima i cos de dona i ritmes africans és el que ens proposa la companyia de la jove coreògrafa Aina Lanas en Mawu, una coreografia ballada per sis dones i que parla de la feminitat i de la capacitat que les dones tenen per formar equip. El dimecres pujaran a l'escenari de l'Auditori Sant Martí.

Cançó que manlleva melodies d'aquí i d'allà i que ens transporta a paisatges somiats gràcies a la veu de Raquel Lúa, una jove cantant i compositora que demostra tot el que sap fer en el seu primer disc, Ruegos y demás. Ens ho presentarà el dijous a Cotxeres Borrell.

Un conte per als més petits, un conte amb la saviesa de Michael Ende (que és qui el va escriure) i de Teatre al Detall, que és qui puja a l'escenari. L'Endrapasomnis és el conte d'una princesa que no pot dormir en un país on tothom somia adormit i despert. Si voleu somiar amb ells us esperen diumenge al Centre Sant Pere

Teatre de la memòria amb Aina Huguet i Rastres_Argelers, la peça que ha escrit, dirigeix i coprotagonitza i en la qual recupera el drama que van viure milers de refugiats de la Guerra Civil espanyola que arribaven al camp que el govern francès va habilitar a la platja d'Argelers. Serà diumenge a Lluïsos d'*Horta.

Compartir