Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

octubre - desembre 2022

Col·laborem amb Tàndem Cultural!

22/11/2021
El BDC inicia una col·laboració amb Tàndem Cultural per afavorir la conversa en català i la creació de noves parelles lingüístiques.

El projecte Tàndem Cultural vol generar espais de trobada entre persones nouvingudes aprenents de català i catalanoparlants habituals (voluntaris), oferint-los activitats culturals gratuïtes, perquè es coneguin, conversin en català i comparteixin cultura sense limitacions.

Una d'aquestes activitats culturals gratuïtes és el Barcelona Districte Cultural que ha iniciat col·laboració amb Tàndem Cultural aquest mes de novembre reservant 10 entrades de dos espectacles d'aquesta novena edició.

El projecte neix amb la voluntat d’impulsar l’ús social del català, facilitar l’accés a la cultura, generar vincles entre persones de procedències diverses i reforçar el sentiment de pertinença col·lectiva a través de la llengua.

Tàndem Cultural és impulsat per Òmnium Cultural, amb la col·laboració del Voluntariat per la Llengua, el Consorci per la Normalització Lingüística, d’Apropa Culturai d’altres agents d’arreu del territori.

Compartir