Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Dansa per a tots els públics al Castell de Montjuïc!

23/05/2024
Dansa
Arriba la quarta edició del festival Moujuïc, un cap de setmana amb espectacles de dansa que començarà amb la proposta de Pol Jiménez i Joaquín Collado, 'Quien baila, su mal espanta'.

Amb el lema 'El moviment ens mou' arriba al Castell de Montjuïc la quarta edició del Moujuïc, un festival de dansa amb voluntat d’apropar les arts de moviment a tots els públics.

Entre els espectacles hi trobaràs Quien baila, su mal espanta, que combina els talents de Joaquín Collado, una de les figures de la dansa i el moviment que més sonen últimament, i Pol Jiménez, un artista que s’expressa amb el flamenc i la dansa contemporània, i amb qui hem pogut comptar a diferents edicions del Barcelona Districte Cultural ja sigui presentant projectes personals com Lo Faunal o transformant en moviment la música de Los Aurora a La balsa de la medusa.

La programació comença a les 17 hores de dissabte 25 de maig precisament amb Quien baila, su mal espanta, i acaba diumenge 26 de maig al vespre, amb l'últim espectacle: Los perros de Led Silhouette i Marcos Morau.

 

Dissabte 25 de maig

17.00 hores: ‘Quien baila, su mal espanta’, de Joaquín Collado i Pol Jiménez, a l'espai terrassa.

17.30 hores: ‘Taranto Aleatorio’, de María del Mar Suárez (La Chachi) amb Lola Dolores, a l'espai terrassa.

18.45 hores: ‘El Carnaval no es alegre’ – ‘Tiny-Desk’, de Natalia Fernandes, a l'espai Hornabec.

19.45 hores: ‘Exit’, de la cia. Circumstances al pati d’armes.

 

Diumenge 26 de maig

De 11.30 a 13 hores hi haurà tallers familiars de dansa amb Joaquín Collado, per a menors de més de 6 Anys, a l'aula taller del castell.

13.30 hores: ‘La escucha cae dentro’, de Lautaro Reyes, artista associat Graner 2023 i antic resident al Castell de Montjuïc, a l'espai Hornabec.

17.30 hores: ‘Idiòfona’, de Joan Català, a l'espai de mediació.

18.30 hores: ‘Verònica', de Magdalena Garzón, a l'espai terrassa.

19.30 hores: ‘Los perros’, de Led Silhouette i Marcos Morau, a l'espai del pati d’armes.

 

Vine al Castell de Montjuïc! Consulta tota la informació sobre l’edició d’enguany de Moujuïc i compra prèviament les entrades (8 euros, un dia i 12 euros, tots dos dies. Els menors de 8 anys no han de pagar, però igualment han de fer reserva).

Compartir