Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Del pop delicat al circ poètic

11/03/2019
Dues noves propostes arriben a la nostra cartellera: 'Blanc', de Ferran Palau, i 'Flou Papagayo' de Mumusic Circus

Música delicada i circ poètic. O pop fet de poesia i circ dibuixat amb delicadesa. Aquesta setmana arriben dues noves propostes a la cartellera del Barcelona Districte Cultural i totes dues semblen d'aquelles que estan fetes amb el material dels somnis.

BLANC, de Ferran Palau. Pop fet de llum, sense clarobscurs ni arestes, però que s’enganxa a la pell de qui l’escolta amb la passió d’un enamorat. Blanc és el tercer disc de Ferran Palau (Esparreguera, Baix Llobregat, 24 de gener de 1983), un dels fundadors del grup Anímic (amb el qual ha publicat treballs com Hannibal i Skin). Gairebé una dècada després, el 2012, va iniciar una carrera paral·lela en solitari. El seu primer disc va ser L’aigua del rierol (2012) i ja el va situar en una posició de referència en el marc de les músiques sensibles cantades en català. Sense presses, va esperar tres anys per llançar el seu segon disc, Santa Ferida, en el qual va col·laborar amb Joan Pons, de la formació El Petit de Cal Eril, que manté la seva col·laboració en el seu tercer treball discogràfic, Blanc (2018).

FLOU PAPAGAYO, de Mumusic Circus. Aquesta és la tercera visita de Mumusic Circus als escenaris del Barcelona Districte Musical, on ja ha presentat Amigoo i Petits prínceps. A Flou Papagayo, encerclant una pista de circ, tres personatges es persegueixen en una cursa absurda on les verticals més complicades ballen dolces melodies, on els equilibris no ens fan desequilibrats, on la fantasia viatja sobre uns patins i la imaginació s’enlaira deixant el cap enrere.

I aquestes són només dues de la desena de propostes que els nostres escenaris tenen preparades per a vosaltres aquesta setmana. Som-hi?

Compartir