Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Octubre - Desembre

Els espectacles familiars, protagonistes a la recta final del circuit

19/12/2022
Cinema infantil i circ centren l'oferta d'aquests darrers dies del circuit de tardor del Barcelona Districte Cultural. 6 dels 11 espectacles programats són propostes familiars com el Petit Cineclub, amb una selecció de curtmetratges d'arreu del món, o POI, un espectacle que transforma en circ el popular joc de les baldufes.

Fusionar les arts del circ amb el popular joc de la baldufa? Doncs sí. Aquesta és la base de POI, l'espectacle familiar que presenta la companyia D'Es Tro i que arriba a Les Corts el 23 de desembre. El mateix dia, per començar les vacances escolars de Nadal, Olympus Kids porta la seva versió del mite de 'Prometeu' al Centre Cívic Cotxeres Borell.

Però si hi ha una proposta que aquesta setmana gaudiran els més petits de la ciutat son les funcions del Petit Cineclub, 4 sessions de 'Dunia i altres contes del món', en diferents centres cívics a partir de dilluns 19 i fins el 28 de desembre.

Teatre, música i espectacles de circ per a tots els públics

Però també hi ha espectacles musicals com 'Las dos Edades' de l'Alba Moreno, de circ com 'Herència', i de teatre per a tots els públics, com 'Ana y Serafín: inquilinos de la periferia', l'experiència vital d’una parella que arriba a Barcelona l’any 1962, que et porta la Nave Va i Factoria los Sánchez.

Molt més que un concert és la proposta de la banda Bemba Saoco, que fa un gir al concepte de música en directe a través de 360°, una experiència immersiva, de visió i audició que va penjar el cartell de 'no queden localitats' en passades funcions del circuit.

L’actriu, còmica i mestra de cerimònies, Sil de Castro, revisa el monòleg còmic més pur i el porta a un llenguatge teatral amb picades d’ullet cabareteres. El seu espectacle #Mazodiva, un dels més populars d'aquesta edició, tancarà les propostes d'aquesta setmana del circuit. 

Consulta totes aquestes propostes culturals, fes la teva tria, reserva prèviament les teves entrades i gaudeix de la cultura, accessible i de qualitat, al teu barri!

Compartir