Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Els talents més destacats de l'escena actual aquest juliol a l'Eixample!

25/06/2024
De l'1 al 19 de juliol, els centres cívics i culturals del districte de l'Eixample celebren la vuitena edició del Festival Tangent amb setze propostes innovadores de música, dansa, teatre i circ.

Els espais exteriors dels sis centres cívics i culturals del districte es transformen les nits de l'1 al 19 de juliol en l'escenari on setze talents destacats de l’escena actual presentaran les seves propostes de música, dansa, teatre i circ.

Cultura i emocions en el Festival de les Arts de l’Eixample, el Festival Tangent, que arriba aquest estiu a la vuitena edició: en total quinze nits plenes d'art amb setze experiències culturals d'artistes emergents, entre els que hi ha que han format part del circuit d'arts escèniques del Barcelona Districte Cultural.

El tret de sortida serà l’espectacle de dansa Rel i Grapa, la primera creació conjunta dels germans Víctor i Raúl Pérez Armero, l’1 de juliol a la plaça del Fort Pienc. No és l'única proposta de dansa, Àngel Duran Performing Arts, que va formar part del circuit a l'edició de tardor de 2023 amb The beauty of it, presenta el 4 de juliol al Mercat de Sant Antoni - al carrer Tamarit, entre Borrell i Urgell - el duet Clinch amb Yeinner Chicas. Es tracta d'una proposta que qüestiona els mandats de la masculinitat contemporània i com els homes se senten interpel·lats per altres homes per confirmar públicament la seva virilitat i identitat.

La música estarà molt present en el programa d’enguany amb les actuacions de sis artistes: Sandra Monfort (3 de juliol), Tarquim (11 de juliol), TWIN (15 de juliol), Selma Bruna (16 de juliol), Las Bajas Pasiones (19 de juliol) i Los Sara Fontan, que van participar al circuit l'any 2018 formant part de l'espectacle Festa de balls per salvar el món, i que obriran musicalment el Festival Tangent el 2 de juliol.

El circ es viurà amb propostes com A rienda suelta de la Cia. Du’K’tO, el 8 de juliol; i de Lady Panda de Mumusic Circus, el 18 de juliol. Ambdues companyies van participar al circuit en diferents edicions. La Cia. Du’K’tO el 2018 amb In-confort i el 2019 amb Cafuné; mentre que Mumusic Circus han portat al BDC els seus espectacles Amigoo (2016), Petits prínceps (2018) i Flou Papagayo (2019).

I no oblidis que també hi ha propostes de teatre com Dopaland, una producció de Sala Fènix i Suika, entre d'altres. Consulta la programació i vine!

Compartir