Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Gràcies als més de 125.000 espectadors que han gaudit del Barcelona Districte Cultural!

27/12/2021
Deu edicions després, el Barcelona Districte Cultural ha assolit més de 125.000 persones espectadores i no podem fer res més que donar-vos les gràcies!

Des del 2017, el Barcelona Districte Cultural ha acollit a més de 125.000 persones als seus espectacles. Això, malgrat que les últimes edicions han estat marcades per restriccions en l’aforament i fins i tot en la cancel·lació d’algunes activitats a causa de la pandèmia. Tot i així, només en aquesta última edició, 15.000 espectadors han passat per les 236 funcions programades des de principis d’octubre i que es tancarà definitivament aquest 31 de desembre amb un concert de cap d’any matinal.

 

L’edició d’aquesta tardor 2021 s’acaba, però hi tornem la primavera que ve. Tenim moltes ganes de tornar-vos-hi a veure i de notar com els ciutadans de Barcelona aposten per la cultura de proximitat i s’apropen als centres cívics dels seus barris. L’èxit d’aquesta temporada ha estat tan rotund que molts dels espectacles han penjat el cartell d’entrades exhaurides. Us ho agraïm molt!

 

Com que el Barcelona Districte Cultural funciona, pot acollir el gruix de tots els espectacles i activitats gràcies a l’ampliació progressiva del projecte, tant de nombre de centres implicats com de funcions programades. En aquesta desena edició el projecte ha crescut i ha arribat a fins als 32 equipaments dels 10 districtes, que programen activitats en 34 escenaris. Són números que celebrem perquè significa que s’aproxima la cultura a les famílies de tot Barcelona.

 

Amb una programació on tenen cabuda propostes de teatre, música, dansa, circ i cinema, el Barcelona Districte Cultural, el cicle de proximitat organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, continua amb l’objectiu d’enfortir el vincle amb la ciutadania, crear nous públics i talent local.

 

Seguim tirant endavant el Barcelona Districte Cultural i ens tornem a veure a partir del febrer amb una nova programació! No hi falteu!

Compartir