Barcelona Cultura

Febrer - Abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

I continuen les nostre estrenes!!!

10/02/2020
Aquesta setmana us presentem dos nous espectacles: 'Rojo' i 'Hey Chico'

Com que mai en tenim prou, seguim estrenant espectacles per aconseguir que tothom trobi en la nostra cartellera l'espectacle que el faci goig i el porti fins als nostres escenaris. I aquesta setmana, per aconseguir-ho, us fem dues propostes que difícilment podreu deixar passar per alt, perquè pocs poden resistir-se al poder del somriure d'un clown, el de Mireia Miracle amb Rojo o al ritme el rhythm'n'blues de les cançons del disc Hey Chico!!, d'Enma Fernández.

Rojo, el primer espectacle en solitari de Mireia Miracle,  juga amb la poesia del clown, com feia Charles Chaplin, amb mirades de tendresa i gestos en vers per construir una història que no necessita paraules perquè està feta de complicitats, una història que parla dels adéus, però que salta les tanques per dibuixar-se amb el vermell de la passió i de la vida.

El nom d’Enma Fernández no és desconegut per als amants del rhythm’n’blues, perquè fa anys que es passeja pels escenaris liderant diverses formacions. Ara arriba al nostre circuit per presentar-nos els temes de Hey Chico!!, on fueteja les tecles del piano, les acarona, les sacseja, les esprem... i aconsegueix que li regalin melodies de ritmes ràpids, endiablats.

Compartir

Altres notícies: