Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Octubre - Desembre

La cantaora Anna Colom actuarà a Música Mercè 2023

20/08/2023
Música
L'artista Anna Colom, que va presentar 'Cayana' al BDC, participa a Música Mercè en un viatge musical que fusionarà flamenc i folklore amb Ángeles Toledano.

Del 22 al 25 de setembre més d’un centenar d’artistes i grups de l’escena local, nacional i internacional, ompliran de música places i espais públics de la ciutat amb concerts de lliure accés com a part de la programació musical de les festes de La Mercè.

Música Mercè, que amb BAMAcció Cultura Viva forma l'oferta musical de La Mercè, oferirà una cinquantena de propostes festives, diverses i per a tots els públics provinents de fins a onze països, entre les quals hi trobaràs artistes que han participat en edicions anteriors del Barcelona Districte Cultural.

Per exemple, el divendres 22 de setembre, Anna Colom i Ángeles Toledano presenten una nit de flamenc i músiques d'arrel a l'avinguda de la Catedral. És fusionant folklore i flamenc que l'Anna Colom va crear l'espectacle Cayana, amb el qual va participar l'any 2020 al nostre circuit. 

Diumenge 23 de setembre, al Teatre Grec actuarà l'artista i violinista Sara Fontán, una de les creadores que el 2017 va participar en el projecte 'Jaleo y enjambre. Eixam i rauxa' al barri de Sant Andreu. Ho farà amb el seu projecte musical Los Sara Fontán i serà un concert on compartirà escenari amb Tarta Relena i Cocanha, una cita que promet ser una explosió d'experimentació sonora del folk contemporani.

Acció Cultura Viva arribarà a la seva setena edició

Ja vam explicar que, durant les festes de la Mercè, Acció Cultura Viva mostrarà a Sant Andreu la gran paleta de colors, estils i gèneres musicals que mantenen viva la ciutat durant tot l'any. Tres dies amb concerts com els de l'Alba Alsinaalison DARWINThe SALSA PUNK Orkestra, tres bandes que hem tingut la sort de veure al nostre circuit i que formen part d'una programació feta de manera col·lectiva pel teixit musical i cultural de Barcelona.

Però també hi haurà espai per activitats i tallers participatius, una tertúlia sobre models de festivals musicals, una Fira del Disc Independent, programes de ràdio i molt més.

Compartir