Barcelona Cultura

Octubre-novembre-desembre 2019

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

La nova Sala La Pau s'incorpora al circuit

23/04/2019
Audiovisual
Acollirà la projecció del Petit Cineclub anunciada a Auditori Sant Martí

El barri de la Verneda i la Pau compta amb un altre espai de promoció cultural, la Sala La Pau, ubicada a l'escola del mateix nom que hi ha al carrer d'Extremadura, 15. I aquest nou espai, que està en funcionament des de principis d'abril, s'incorpora al circuit del Barcelona Districte Cultural per acollir algunes de les actuacions previstes al barri. La primera serà la projecció, el pròxim dissabte a les 18h, del film El Grúfal, que forma part del nostre Petit Cineclub i que estava anunciada a l'Auditori Sant Martí.

El 22 de febrer es va presentar a la ciutadania aquest nou espai, que establirà una xarxa d'equipaments culturals amb l'Auditori Sant Martí i la Sala Carlos Díaz (al Besòs i el Maresme). La seva posada en funcionament ha estat possible gràcies a unes obres d'adequació que han permès transformar la sala d'actes de l'escola en una sala de teatre, en la qual es preveu programar tant activitats pròpies del centre educatiu com una programació cultural pensada en benefici dels veïns i les veïnes. I és aquí, precisament, on entra en escena el Barcelona Districte Cultural.

L'obertura d'aquest nou espai forma part d'un dels projectes impulsats pel Pla de Barris a la Verneda i la Pau per millorar-ne l'accessibilitat i la vida comunitària, i combatre-hi les desigualtats en educació en aquest barri.

Compartir