Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Octubre - Desembre

Música i cinema acomiaden aquesta edició del BDC

02/05/2023
El BDC tanca aquesta setmana l'edició de primavera 2023 i ho fa amb tres propostes culturals: música en directe, documental musical i cinema per a tota la família.

Marxem fins a la tardor! Ja pots obrir i apuntar a la teva agenda cultural les tres propostes amb la que el circuit s'acomiada fins d'aquí a uns mesos. Hi ha música en directe i també audiovisuals per als més petits i cinema documental musical de la mà del festival In-Edit.

El dijous 4 de maig és la data escollida per reprogramar el concert d'Henrio, el projecte en solitari de l’igualadí Enric Verdaguer, que va ser ajornat fa unes setmanes al Centre Cívic La Farinera del Clot.

El Petit Cineclub recupera la sessió de curtmetratges 'Petits herois', una proposta familiar que es podrà veure dimecres al CC La Sedeta i divendres a les Cotxeres Borrell.

Tancarà el circuit la projecció aquest divendres del film documental 'We Love Rocksound', la crònica de la desapareguda sala musical Rocksound BCN, un petit gran temple del rock underground barceloní, al CC Ramas i Matis.

Compartir